Product toevoegen voor abonnementen

O.a. voor abonnementen is het noodzakelijk dat dit ook als product beschikbaar is. Producten Beheer je onder Platform > Products > Products

Producten toevoegen

1. Ga naar Platform > Products > Products
  2. Producten orden je door middel van Categoriën. Kies een bestaande categorie of voeg een nieuwe toe ( rechts-klik op de hoofdcategorie en kies 'Voeg categorie toe').
  3. Kies dan in het hoofdscherm voor 'Voeg een product toe'
  4. Vul alle (gewenste) velden in en kies onderaan de categorie waar dit product onder valt.
    • Vraag aan de boekhouder welk grootboekrekening je voor dit product moet gebruiken.
  5. Je kunt nu onder Memberships > Categorieën & typen binnen een categorie het product toevoegen.

Lees meer over het beheer van abonnementen