Bezoekers / doelgroep mailing sturen

Dit artikel beschrijft hoe je de bezoekers en/of doelgroep van een bijeenkomst een mailing stuurt.

1. Ga naar het deelnemersoverzicht. Ga naar je Bijeenkomst via  Meetings & Events > Bijeenkomsten en klik op de tab 'Deelnemers'
  2. Selecteer de Relaties die je een mailing wilt sturen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het filter aan de rechterkant. Als je geen selectie maakt, worden alle Relaties in het deelnemersoverzicht  gemaild.
  3. Klik op het tandwiel en kies Mailing maken
  1. Controleer of het aantal ontvangers klopt.
  2. Vervolgens voer je een Titel in voor de mailing
  3. Selecteer de gewenste Layout
  4. Selecter de gewenste Afzender
  5. Klik op Opslaan.

Je wordt nu doorgestuurd naar Mailings waar je de mailing afwerkt om hem vervolgens te versturen.

Merk op dat de mailing automatisch wordt opgevuld met de titel, omschrijving en datum van je bijeenkomst.