Relatie toevoegen

In dit artikel lees je hoe je handmatig een relatie toevoegt.

Afhankelijk van het soort Oplossing dat je gebruikt bij Procurios zijn er twee manieren om een relatie toe te voegen.

1. Standaard inrichting

Als jou Procurios Oplossing gebaseerd is op een standaard inrichting volg je de volgende stappen:

1. Ga naar CRM > Relaties
  2. Selecteer de Weergave CRM
  3. Kies dan voor de optie 'Relatie toevoegen'

2. Niet-standaard inrichting

1. Ga naar CRM > Alle relaties
  2. Klik op Beheer
  1. Klik op Voeg een nieuwe relatie toe en vervolledig het formulier

Wil je een gebruiker maken van deze relatie? Volg dan de volgende twee stappen. Anders sla je ze over.

1. Als je hier het onderdeel Account ziet, vink je aan Deze relatie kan inloggen.
    • Voer een willekeurig wachtwoord in. Je kan dit later resetten door de gebruiker een activatiemail te sturen via het systeem
  2. Klik op Opslaan. Je relatie is nu aangemaakt.