Content aan een mailing toevoegen en bewerken

Dit artikel beschrijft hoe je content aan een mailing toevoegt en bewerkt.

Content van een mailing beheren doe je op de tab 'Content'.

Content toevoegen

Om content toe te voegen aan je mailing:

1. Klik op Inhoud toevoegen
Inhoud toevoegen
  1. Selecteer één van de beschikbare elementen. Naargelang het type content dat je hebt geselecteerd, moet je het soort content nog bepalen

De meest voorkomende soorten content:

• Statisch artikel: hiermee neem je een bestaand artikel uit het CMS op in de mailing
  • Nieuwsartikel: hiermee neem je een nieuwsbericht op in de mailing
  • Vrije tekst: dit is de meest gebruikte soort, hiermee vul je het contentselement in met tekst en/of afbeeldingen naar keuze

Content bewerken

Om bestaande content van een element te bewerken:

1. Selecteer het element door er op te klikken (het element komt actief te staan)
  2. Klik vervolgens op het deel dat je wilt bewerken (titel, link, afbeelding, ...)
  3. Voer de content in en klik op Opslaan

Content verplaatsen

Content verplaats je door er op te klikken. Vervolgens verplaats je het door op de pijltjes te klikken aan de rechterzijde tot het element op de gewenste positie staat.

Inhoud verplaatsen

Content kun je ook conditioneel maken, zodat enkel specifieke ontvangers content-onderdelen te zien krijgen. Lees meer over Conditionele/voorwaardelijke content in Mailings