Ontvanger automatisch inloggen bij klikken op een link

Dit artikel beschrijft hoe je ontvangers van een mailing automatisch laat inloggen op je website bij het klikken op een link.

Voorbeeldsituaties waarin je dit gebruikt

• Nieuw geïmporteerde gebruikers een mailing sturen na een import zodat ze hun wachtwoord kunnen instellen
  • Een mailing versturen waarin je vraagt aan gebruikers om hun gegevens te controleren
  • Een mailing stuurt met een call-to-action waarvoor de ontvanger eerst moet inloggen op de website. Bijvoorbeeld inschrijven voor een activiteit