Gegevens exporteren

Hoewel Procurios een geïntegreerd platform is, waarbinnen je veel werkprocessen kunt uitvoeren zonder bijkomst van een ander systeem, is het soms toch nuttig om gegevens te exporteren.  Dit artikel beschrijft een van de manieren hoe je de gegevens vanuit Procurios exporteert naar Excel of CSV formaat.

Bedenk voordat je gegevens exporteert altijd goed of je werkproces daadwerkelijk wordt ondersteunt door de data elders te bewerken. Mogelijk zijn er al oplossingen voor jou 'probleem' aanwezig binnen het Procurios Platform.

Voorkom dat je data op computers van medewerkers en andere gegevensdragers gaan 'zwerven'. Naast efficientie en een actuele, centrale database is de AVG is ook een belangrijke maat.

Overzichten exporteren

Binnen het Platform vind je op veel plekken overzichten met specifieke data. Denk aan abonnementen, donaties, contactmomenten, verzonden mailingen, etc, etc. Bij veel van deze overzichten vind je een export-button.

Afhankelijk van het overzicht dat je wilt exporteren kun je opties kiezen, zoals een selectie van te exporteren gegevens (1) en/of het bestandstype (2).

Selecteer de gewenste kolommen en het bestandstype en klik op Download.

Ontvangers exporteren