Betaalmethode: Buckaroo (3.0) configureren

Zodra een klant een contract met Buckaroo heeft afgesloten, worden er twee mails doorgestuurd. De eerste mail bevat account gegevens voor de Buckaroo Plaza. De tweede bevat een linkje naar de handleidingen voor het implementeren.

Bij het configureren van Buckaroo zijn er een aantal instellingen die je moet aanpassen. Dit kan je doen na inloggen met de gegevens uit de eerste mail op de Buckaroo Plaza. Direct na de eerste login krijg je de vraag om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Stap 1: Configuratie Buckaroo Plaza

1. Ga naar Buckaroo > Websites > domeinnaam.nl en vervolgens het tabblad 'Push instellingen'. Stel dit als volgt in:
  1. Ga vervolgens naar het tabblad '3.0 instellingen' en zet onderstaande vinkjes aan (Activeer dubbel encodering op redirect en Accepteer testtransacties)
  1. Ga vervolgens naar het tabblad 'Redirect' en vul de 'URI success' en 'URI failure' in. Vervang '##domeinnaam##' met de domeinnaam waar de website op te bereiken is.

Stap 2: Toevoegen betalingsmethode

Om de betalingsmethode uiteindelijk toe te voegen in de eigen klantomgeving, heb je de volgende gegevens nodig.

Merchant Key

De Merchant Key vind je in de Buckaroo Plaza onder Profiel > Websites > domeinnaam.nl > Algemeen (tabblad).

Secret Key

De Secret Key vind je in de Buckaroo Plaza onder Configuratie > Beveiliging >  Secret Key