Primair e-mailadres instellen

In dit artikel lees je hoe je een e-mail als primair e-mailadres in kunt stellen.

Als je vanuit een een Module een 'systeem'-mail laat verzenden naar een backend-gebruiker of andere relatie, zal er altijd worden gekozen voor het e-mail adres dat is ingesteld als 'primair adres'.

Op de relatiekaart wordt achter het e-mail weergegeven welke adres het primaire adres is.

Primair e-mailadres wijzigen

• Om dit te wijzigen ga je naar de relatiekaart en klik je op Wijzigen.
  • Klik op de asterisk voor het e-mailadres dat je primair wilt maken. Die wordt dan zwart.

Het e-mailadres met de zwarte asterisk is nu het primaire e-mailadres.