Je blogberichten laten delen via social media

Je kunt in de module Weblog instellen dat lezers de berichten via social media kunnen delen. Om dit te kunnen, moet je eerst een HTML snippet maken. Lees het in artikel Share buttons maken hoe je dit kunt doen.

Activeer het HTML snippet in je weblog

Als je het HTML snippet voor de Deel-knop(pen) hebt gemaakt, kun je het als volgt in je weblog implementeren.

1. Ga naar het overzicht van weblogs (url: ...klantsite.net/weblog)
  2. Wijzig de betreffende weblog door rechts op het wijzig-icoontje te klikken - een dialoogvenster verschijnt
  3. Selecteer bij het veld 'Selecteer HTML snippet' het gewenste HTML snippet
  4. Klik op Opslaan

De HTML uit het snippet wordt nu in de frontend in weblogberichten geactiveerd.