Payment

Vanuit een project voor een Franse klant hebben we de betaalmethode Paybox toegevoegd en het mogelijk gemaakt om een transactiebestand in te lezen van deze Payment Service Provider (PSP). Het bestand wordt gekoppeld aan de betalingen in ons systeem en na het inlezen krijgt de gebruiker een rapport van de opbrengstenverdeling. Op deze manier helpen we onze klanten met het juist boeken van de binnengekomen betalingen. We verwachten dit in de toekomst voor meerdere PSP’s mogelijk te maken.