Website live zetten

Als je gebruik maakt van registratie-formulieren (bijv. nieuwsbrief of donatie) moet je je er van verzekeren dat er mails vanuit het Procurios Platform verstuurd kunnen worden namen jouw organisatie. Lees hier hoe je dat doet: SPF-record: wat is het en wat doet het?

[Domein toevoegen aan je implementatie](https://procurios.zendesk.com/hc/nl/articles/115001029728-Domein-toevoegen-aan-je-implementatie) (De inrichting van de webserver waar in dit artikel naar verwezen wordt heb ik zojuist geregeld.)

Je moet op het moment dat je live gaat je domein (mijnorganisatie.nl) laten doorsturen naar de url van je klantomgeving: http://website.[organisatienaam].klantsite.net/
Hier lees je hoe je dat doet: Domein verwijzen naar klantsite.net (CNAME-record toevoegen op DNS)

Binnen CMS van Procurios moet de juiste domein ingesteld worden. Daar lees je hier meer over: Domein toevoegen aan je implementatie