Cookies op het Procurios Platform

Hieronder vind je een lijst van de voornaamste cookies die geplaatst worden door het Procurios Platform.

Niet elke cookie hieronder wordt per definitie geplaatst. Naargelang de modules en configuratie van jouw implementatie, wordt er een subset van onderstaande cookies geplaatst.

Naam Categorie Omschrijving Bewaartijd
PBSESSION
Functional Bewaart de voorkeuren  van de bezoeker voor de huidige sessie.
2 uur
pbTrackId*
Functional Identificatie van ingelogde gebruikers.
1 maand
pbVisitorID
Tracking Identificatie van terugkerende bezoekers.
1 jaar
accept-cookies
Functional Bewaart de cookie voorkeur van de bezoeker.
1 jaar
cachekey
Functional Ondersteunt de performantie verbeteringen van de website.
1 maand
pb-sa-*
Functional Ondersteunt de performantie verbeteringen van de website.
Sessie cookie
probase_notice
Functional Toont functionele meldingen aan de bezoeker. 1 dag
pbSurvey[*]
Functional Houdt bij of een niet-ingelogde bezoeker een survey al dan niet heeft ingevuld. 1 jaar
ProBaseUserLanguage
Functional
Bewaart de taalvoorkeur van de bezoeker.
1 jaar
hide_cookie_bar
Functional
Bewaart de voorkeur van de bezoeker met betrekking tot de cookie melding.
1 jaar
ProBaseMobile
Functional
Bewaart dat de bezoeker de desktop site wil gebruiken ondanks mobiel apparaat
Sessie cookie
cachekey
Functional
Voorkomt dat ingelogde gebruikers een gecachte site te zien krijgen
1 maand

mod_authentication

rememberDevice2FA
Functional
Identificatie van het apparaat waarom de gebruiker two-factor authenticatie gebruikt heeft
Geconfigureerde lengte, standaard 30 dagen

mod_campaign

mod_campaign_profile_id
Tracking
Bezoeker identificeren zodat de acties gekoppeld kunnen worden aan een gebruiker zodra die zich bekent maakt
6 maanden

mod_lead_generation

mod_lead_generation_profile_uuid
Tracking
Bezoeker identificeren zodat de acties gekoppeld kunnen worden aan een gebruiker zodra die zich bekent maakt
1 jaar

mod_paywall

paywall_register_id
Functional
Identificatie van bezoeker om paywall te activeren
1 jaar

Het kan zijn dat er een in een klant specifieke module nog meer cookies ingesteld worden. Deze zijn niet in bovenstaand overzicht meegenomen.