Document bekijken en bewerken

In dit artikel lees je hoe je een document in Library bekijkt, download of bewerkt.

Elk individueel document in Library bevat een menu aan mogelijkheden om het document met de meta-informatie te bekijken of downloaden en te bewerken.

Lijstweergave

In de Lijstweergave worden 3 opties getoond met daarnaast een uitklapmenu [>] met meer onderdelen.

Thumbnail-weergave

Bekijk je de de documenten in de Thumbnail-weergave, klik dan met je de rechtermuisknop op het document om het menu te openen.

Mogelijke opties

Download origineel
Bewerken
Stel focus punt in
Upload nieuwe versie
Bekijk historie
Knippen
Kopiëren
Download als ZIP-bestand
Verwijder