Voeg een nieuwe relatie toe aan het CRM

Dit artikel is onderdeel van de User Academy.

• Om deze opdracht uit te voeren heb je een persoonlijke trainings-omgeving nodig. Vraag dit aan als je deze nog niet hebt.
  • Doelgroep: Relation Manager

Opdracht

Met deze opdracht leer je hoe je een relatie toevoegt aan het CRM.

Je heb op een conferentie-dag van User Academy contact gelegd met Erik Leijnaar. Je hebt zijn visitekaartje gekregen met daarop zijn persoongegevens.

Voeg Erik als een nieuwe relatie toe aan het CRM.
Vul zijn persoonsgegevens in op de relatiekaart.
Een profiel-foto vind je online en voeg je ook toe aan de relatiekaart.

Videotraining

Bekijk de video om te zien hoe de opdracht wordt uitgevoerd.

Voeg een nieuwe relatie toe

1. Open CRM
  2. Ga naar de module Relaties
  3. Open de Weergave CRM
  4. Klik op Relatie toevoegen

Vul persoonsgegevens van de relatie in

1. Selecteer bij Relatietype Persoon
  2. Vul voorletter, voornaam en achternaam van Erik Leijenaar in
  3. Selecteer geslacht Man
  4. Vul geboortedatum in
  5. Kies een leuke profielfoto. (Je kunt hier een dummy-foto downloaden: klik met rechtermuisknop op een foto om hem op te slaan)
  6. Vul een telefoonnummer in
  7. Vul een e-mailadres in
  8. Vul adresgegevens in.

Sla de relatie op

Het resultaat

Controleer het restultaat:

• Naam
  • Relatietype
  • Persoonsgegevens
  • Profielfoto
  • Contactgegevens

Je bent klaar met deze training. Je hebt geleerd hoe je een relatie kunt toevoegen aan het CRM.
Goed gedaan!

Laat hieronder weten wat je van deze opdracht vind. Wat vind je prettig en wat vind je minder prettig.

We verbeteren de training graag op basis van jou feedback!