Contactmomenten

De plek binnen CRM om vast te leggen wanneer, hoe en waarover je 1-op-1 contact met je relatie hebt gehad is Contactmomenten.

Binnen deze module is het onder andere mogelijk om bijvoorbeeld de inhoud van een telefoongesprek of bezoek vast te leggen. Ook kunnen er vanuit andere onderdelen van het Platform contactmomenten vastgelegd worden. Je kunt dan denken aan de verzending van een Mailing of Mailmerge.

Voor het invoeren van een veelvoud van Contactmomenten voor verschillende relaties kun je gebruik maken van de Import-module. Op basis van een Relatie ID kun je een bestand met Contactmomenten toevoegen.
Dat doe je via Platform (in het hoofdmenu) > Import (of Systeem > Import)