Conditionele/voorwaardelijke content in Mailings

In dit artikel lees je hoe je conditionele content kunt opnemen in een mailing.

Als marketeer of fondswerver wil je dat bepaalde content alleen wordt gemaild aan een sub-doelgroep van je Selectie van ontvangers. Dat kan door middel van de optie conditionele content in Mailings.

Hiervoor maak je zoals gebruikelijk je Mailing klaar.

• Selecteer nu de content die je voorwaardelijk wilt maken
  • Klik op het icoontje met het woord 'if' (als..) er in
  • In het pop-up venster kun je nu door middel van een Relatiefilter vaststellen voor wie die content bedoeld is.

Iedere relatie binnen de selectie van je mailing die aan de ingestelde criteria voldoet zal deze content in de mail te zien krijgen.

Je kunt het resultaat controleren op de Controle-pagina, door het voorbeeld te bekijken vanuit de ogen van een specifieke relatie.