Herinneringen versturen

Instellingen

Voordat je de eerste keer Herinneringen gebruikt stel je in op welke manier je Herinneringen wilt inzetten. Dit doe je onder Finance > Facturatie > [de betreffende administratie] > Instellingen > algemeen.

Herinneringen aanmaken

Het proces van herinneren bestaat uit 2 eenvoudige handelingen:

• Binnen het onderdeel Herinneringen, onder het tab 'Te herinneren debiteuren' verschijnen automatisch alle facturen waarvan de vervaldatum is verlopen.
  • Bepaal voor welke facturen je een (nieuwe) herinnering wilt maken. Kijk hiervoor naar de kolom 'Laatste herinnering' en filter op debiteuren d.m.v. de filteropties 'Dagen vervallen' of 'Dagen sinds de vorige herinnering'
  • Klik hier op 'Maak herinneringen'

Herinneringen versturen

Er zijn nu herinneringen aangemaakt die je kunt versturen. Deze verschijnen onder het tab 'Te versturen herinneringen'.

Je kunt de herinneringen eenvoudig versturen d.m.v. de knop 'E-mail .. herinneringen'.
Ook kun je de herinneringen individueel downloaden, printen en per post versturen.

Tot slot zie je de verzonden herinneringen onder de zogenoemde tab.