Zichtbaarheid van Artikelen instellen

Dit artikel beschrijft hoe je onderscheid kunt maken in de zichtbaarheid van artikelen voor specifieke relatie-collecties. Denk bijvoorbeeld content die je wel aan ingelogde leden wilt tonen, maar niet aan (onbekende) bezoekers of niet-leden.

Voorbereiding

Als voorbereiding moet je een relatielijst aanmaken met de gebruikers die je toegang wil geven tot het betreffende artikel.

Pagina afschermen

1. Ga naar de betreffende pagina.
  2. Als het artikel al bestaat open je deze met de edit-knop
  3. Bestaat het artikel nog niet begin dan met 'nieuw artikel toevoegen'
  1. Vul eventueel verplichte velden in en klik op volgende
  2. Vink aan 'Dit artikel is alleen zichtbaar voor...'
  3. Selecteer nu de relatielijst met relaties die toegang moeten hebben tot dit artikel via 'Gebruikers in collectie'.

Voor een tweede artikel die voor een andere groep relaties zichtbaar is doe je nu hetzelfde en selecteer je een andere Relatielijst. Ook kun je de optie 'Niet ingelogde gebruikers' selecteren om daarmee het artikel voor iedereen zichtbaar te maken die niet is ingelogd.

Het is ook mogelijk om de toegang tot een hele pagina of categorie te beperken tot een Relatiecollectie. Lees daarover meer in dit artikel.