Installeren van de Outlook add-in voor het aanmaken van contactmomenten

Er is een Procurios add-in voor Microsoft Outlook beschikbaar gemaakt. Hiermee kun je vanuit e-mailberichten een contactmoment in Procurios aanmaken. Deze add-in werkt zowel in de desktop-versie als in de browser-versie.

Ben je juist op zoek naar een oplossing voor Gmail? Kijk dan hier.

Installeren van de add-in

De add-in is direct te downloaden in de store van Microsoft

Ook in Outlook zelf kun je de add-in rechtstreeks installeren door, als je in een bericht staat, het menu te openen via de 3 puntjes aan de rechterkant bovenaan het bericht. Hier zit een link: "Get Add-ins". Onderaan staat de menu-optie:

Zoek in de Microsoft Store naar 'Procurios'.

Klik op 'Procurios for Outlook'. Hierna verschijnt een pop-up venster:

Klik op de blauwe knop om de Add-in toe te voegen aan Outlook. Als de installatie is gelukt, verschijnt er een vinkje voor 'Added'

Klik op het kruisje van de pop-up. De add-in is nu toegevoegd aan Outlook.

Hoe je een contactmoment toevoegt vanuit Outlook, staat in een ander HelpCenter-artikel.