Contactmomenten aanmaken met de Outlook add-in

Na installatie van de Outlook add-in kun je vanuit Outlook e-mailberichten als contactmoment toevoegen bij een relatie.

De add-in toont in de rechterbovenhoek bij een geopend e-mailbericht een Procurios-icoon.

Met een klik op het Procurios-icoon opent zich een dialoogvenster naast het bericht.

Tip: zorg dat je bent ingelogd op het Procurios Platform

Het onderwerp van de mail is eventueel nog aan te passen in het dialoogvenster. Ook kunnen er trefwoorden/tags worden toegekend.

Met een druk op de blauwe knop 'Save contact moment' is dit bericht als contactmoment geregistreerd in het CRM.

Let op: bijlagen worden niet mee opgeslagen op deze manier.
Verder wordt als datum van het contactmoment het moment van opslaan in het CRM vastgelegd.

In het Procurios Platform is bij CRM > Contactmomenten in de lijst het bericht terug te vinden.

Door op de regel met het contactmoment te klikken op het vergrootglas (of bij 'Type'), kun je de details van dit contactmoment teruglezen.