Kennisbank onderwerpen

De kennisbank bij OSB bestaat uit diverse onderwerpen. Deze pagina beschrijft hoe je de Kennisbank onderwerpen kan beheren.

Hoe maak ik een Kennisbank onderwerp aan?

Tag categorieën

1. Ga naar Tag categorieën
  2. Wijzig de tag categorie: Onderwerpen
  3. Klik op Kies labels
  4. Type het nieuwe onderwerp
  5. Er verschijnt de tekst "Nieuw label: "..."
  6. Klik op de blauwe link en het nieuwe onderwerp wordt toegevoegd
  7. Klik op onderaan in de popup op "Wijzig categorie"

CMS

1. Klik op Onderwerpen in de boomstructuur en Voeg een pagina toe. Geef de pagina het onderwerp als titel.
  2. Klik vervolgens de pagina [Template] Onderwerp aan in de boomstructuur.
  3. Maak vervolgens kopieën van de artikelen die je op de nieuwe onderwerp pagina wilt gebruiken.
  4. Verplaats nu de artikelen naar de nieuwe onderwerp pagina door ze naar de pagina te slepen met je muis.
  5. Klik op de nieuwe onderwerp pagina en zet de instellingen voor de diverse artikelen goed.
    1. Geef het [Template] Introductie artikel een juiste introductie en verander de titel van het artikel naar Introductie.
    2. Selecteer in het [Template] Experts artikel de juiste experts voor dit onderwerp en veranderd de titel van het artikel naar Experts.
    3. Selecteer bij het [Template] Uitgelicht artikel een weblog die past bij dit onderwerp en pas de titel aan naar Uitgelicht artikel.
    4. Selecteer bij het [Template] Uitgelicht artikel een weblog die past bij dit onderwerp en pas de titel aan naar Uitgelicht artikel.
    5. Selecteer bij het [Template] Artikelen het label van het nieuwe onderwerp bij het veld "Met alle van de volgende labels" en pas de titel aan naar Artikelen.
    6. Selecteer bij het [Template] Leden downloads artikel de juiste categorie en pas de titel aan naar Leden downloads.
    7. Selecteer bij het [Template] Openbare downloads artikel de juiste categorie en pas de titel aan naar Openbare downloads.

Hoe pas ik een Kennisbank onderwerp aan?

Labels

1. Ga naar Labels
  2. Zoek het Label met het betreffende onderwerp
  3. Klik op Wijzig icoon
  4. Pas de Titel aan van het onderwerp
  5. Klik op Opslaan

CMS

1. Ga naar het CMS
  2. Zoek de betreffende onderwerp pagina in de boomstructuur onder Kennisbank -> Onderwerpen
  3. Klik op de onderwerp pagina
  4. Klik op Bewerken
  5. Pas de Titel aan
  6. Klik op Opslaan